Home

Nieuws

Schippers Bladel samen met de Heus in China

Peking – Schippers Bladel heeft een joint venture gesloten met De Heus voeders en de Chinese Wellhope group.

De Heus heeft al een samenwerkingsverband met Wellhope group sinds 2006. Het bedrijf heeft een aandeel in dit bedrijf. De nieuwe joint venture combineert Schippers ervaring in de veehouderij met het verkoopnet van De Heus en Wellhope.

Schippers hoopt volgens een bericht op de website Pigprogress.net de Chinese veehouderijmarkt te kunnen bedienen met zijn producten en know how van de veehouderij.

Belangrijk aandachtspunt van de nieuwe joint venture is om de gezondheidssituatie binnen de chinese bedrijven te verbeteren en daardoor ook de technische resultaten. Op die manier hoopt het samenwerkingverband ook de voedselveiligheid te kunnen verbeteren, iets wat een groot knelpunt is in de hedendaagse Chinese productie.

Of registreer je om te kunnen reageren.