Home

Nieuws 306 x bekeken 1 reactie

Ook boeren morren over ganzen-akkoord

Zwolle - Niet alleen jagers, ook boeren hebben moeite met het plan van acht organisaties voor nieuw ganzenbeleid.

Op bijeenkomsten van LTO blijkt dat agrariërs betwijfelen of de populatie zomerganzen echt verminderd wordt tot de beoogde 100.000. Verder mogen boeren met grasland buiten foerageergebieden overwinterende ganzen straks niet meer met het geweer verjagen. Daar staat wel een hogere schadevergoeding tegenover.

Eén reactie

  • no-profile-image

    ha ha een lachertje. je krijgt helemaal niks van heyt fauna fonds als je een vergoeding aanvraagt voor de zomergasten. ik hoop dat ze de stranden en het zwemwater goed vies maken . dan beginnen de burgers wel te mopperen en dan wordt er pas geluisterd

Of registreer je om te kunnen reageren.