Home

Nieuws 242 x bekeken 2 reacties

Natuur & Milieu deelt duizend vleesvervangers uit

Utrecht – Stichting Natuur & Milieu deelt woensdag op het centraal station in Amersfoort duizend gratis vleesvervangers uit. De organisatie wil op die manier mensen laten kennismaken met alternatieven voor vlees.

Het uitdelen is het startschot voor de campagne Ik ben flexitariër. Natuur & Milieu roept daarin mensen op een aantal dagen per week vlees te vervangen door plantaardige producten. ”Minder vlees eten is beter voor de gezondheid, milieu, natuur en dierenwelzijn”, aldus de organisatie.
De actie wordt onder meer gesponsord door FrieslandCampina, producent van Valess.

Laatste reacties

  • info48

    Lijkt verdacht veel op gepaneerde en gefrituurde 'pens inhoud'

  • joannes

    Zo Friesland Campina maakt een goede beurt daarmee bij haar leden?

Of registreer je om te kunnen reageren.