Home

Nieuws 267 x bekeken

Duitse tv-coryfee verrast bezoekers Keukenhof

Lisse – Bezoekers die het laatste weekeinde van april de Keukenhof bezochten, hadden een goede kans de Duitse tv-coryfee Harry Wijnvoord tegen het lijf te lopen.

De quizmaster is door het GroentenFruit Bureau ingezet om de aanwezige Duitse bezoekers te interesseren voor de Nederlandse vruchtgroenten. Naar schatting zijn er het afgelopen weekeinde 50.000 Duitsers in de Keukenhof geweest.

Wijnvoord werd al vaker ingezet door het promotiebureau. ”Wij hebben in het afgelopen jaar al meerdere malen succesvol bij projecten samengewerkt”, aldus Jochem Wolthuis, director international GroentenFruit Bureau.

”Harry Wijnvoord heeft in Duitsland een zeer grote naamsbekendheid, meer dan 85% van alle Duitsers kennen hem.”

Of registreer je om te kunnen reageren.