Home

Nieuws 313 x bekeken

Digitaal aanvragen Cites vergunning

Hillegom - Dienst Regelingen heeft op verzoek van Anthos, een training gegeven voor het digitaal aanvragen van CITES vergunningen.

Tijdens deze training zijn ook enkele vragen gesteld waarvan Dienst Regelingen heeft toegezegd om dat nader uit te zoeken. Bij de aanvragen zijn zogenoemde TAN codes nodig voor het digitaal ondertekenen van de aanvraag. De TAN codes worden schriftelijk aan de bedrijven toegestuurd en kunnen aangevraagd worden via Mijn Dossier. Standaard ontvangt een bedrijf een lijst van 40 codes. Als er nieuwe TAN codes worden aangevraagd komen nog niet gebruikte TAN codes van de oude lijst te vervallen. Het is mogelijk om een langere lijst van TAN codes te ontvangen. Maximaal kunnen er 720 TAN codes tegelijk worden aangevraagd. Bedrijven dienen hiervoor contact op te nemen met het loket van Dienst Regelingen (0800 - 22 333 22).

Waarschijnlijk zal Dienst Regelingen na de zomer een systeem introduceren waarbij via sms-berichten TAN-codes opgevraagd kunnen worden.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.