Home

Nieuws 191 x bekeken

Carrefour bevestigt groeiverwachting

Parijs – De Franse supermarktketen Carrefour handhaaft zijn doelstellingen voor omzetgroei en bedrijfsresultaat voor het lopende jaar.

De op een na grootste supermarktketen ter wereld treft verder voorbereidingen voor een beursgang van zijn vastgoedtak, zo maakte het bedrijf dinsdag bekend.

”De bemoedigende resultaten van Carrefour Planet, ons nieuwe hypermarkt concept, en de voortgaande transformatieplannen, onderstrepen onze overtuiging dat we goed op weg zijn onze doelen te bereiken”, zei topman Lars Olofsson in een verklaring voorafgaand aan een investeerdersdag. De supermarktketen presenteert daar nadere details over de vastgoedtak en de afsplitsing van de hard-discount-activiteiten.

Of registreer je om te kunnen reageren.