Home

Nieuws 178 x bekeken

Brabant en Zeeland overwegen kandidaatstelling Floriade 2022

Bergen op Zoom - De provincies Zeeland en Noord-Brabant en de gemeente Bergen op Zoom overwegen zich kandidaat te stellen voor de organisatie van de Floriade in 2022.

De provincies en gemeente werken aan een verkenning voor een eventuele kandidaatstelling. Een werkgroep onderzoekt of de organisatie van de Floriade haalbaar is en of het een meerwaarde biedt voor de economie en het toerisme in het gebied. Tijdens de Floriade 2012, in Venlo, wordt bekend gemaakt wie de Floriade in 2022 gaat organiseren. In 2008 kwam de Partij voor Zeeland al met het voorstel om de Floriade in 2022 op Tholen te houden. In de huidige verkenning wordt gekeken naar het gebied tussen Bergen op Zoom en Tholen.

Of registreer je om te kunnen reageren.