Home

Nieuws 1 reactie

Bleker wil natuurafspraken met buurlanden

Den Haag – Staatssecretaris Henk Bleker (landbouw) wil afspraken maken met buurlanden om eenvoudiger de vereiste doelstellingen in Natura 2000-gebieden te halen. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer.

Bleker stelt daarbij dat het nadrukkelijk niet de bedoeling is natuurwaarden die in Nederland onder druk staan over te hevelen naar het buitenland. Woensdagavond debatteert de Tweede Kamer over de voortgang van Natura 2000.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Een prima Iniatief .Het is te hopen dat het overleg tot stand komt en voor ons dichtbevolkte landje een meer werkbare situatie oplevert.Als het overleg geen resultaat oplevert,moet Nederland het in Europa nog maar eens hebben over de doelstellingen in de Natura 2000-gebieden.

Of registreer je om te kunnen reageren.