Home

Nieuws 294 x bekeken

Anni Friesinger doopt nieuwe lelie

Lisse – Ex-schaatster Anni Friesinger heeft in de Keukenhof in Lisse een nieuwe lelie gedoopt en van haar naam voorzien.

De doop vond vandaag plaats in het Willem Alexander-paviljoen van Keukenhof, bij de opening van de grootste leliebinnenshow ter wereld. Deze show is tevens het sluitstuk van het seizoen van Keukenhof, dat vrijdag 20 mei de poorten sluit na een zeer geslaagde periode. De leliedoop vond ook plaats in het kader van het thema dat Keukenhof dit jaar voerde, namelijk 'Duitsland - Land van Dichters en Denkers.

Andere schaatssterren naar wie tijdens de lelieshow een nieuwe lelie is gedoopt waren Ard Schenk en Marianne Timmer. De lelie die friesinger's naam draagt is helderwit en heeft grote bloemknoppen en afkomstig van veredelaar Marklily CV uit Lisse.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.