Home

Nieuws

Agrarische prijswinnaars in tv-programma L1

Maastricht – De Limburgse regionale tv-zender L1 besteedt in het programma KOPlopers zondag aandacht aan succesvolle ondernemers in de regio. Onder hen de Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2011, Giel Hermans.

In de laatste uitzending van dit seizoen van KOPlopers vanaf het Floriadeterrein staan zes echte koplopers uit de regio centraal.

Het zijn zes ondernemers , voornamelijk uit de akker- en tuinbouwsector, die recent een prijs wonnen voor hun ondernemerschap. Het gaat om Giel Hermans van Hermans Suikermais bv (Agrarisch ondernemer 2011), Ton Janssen van Tasty Tom (Prix d’Asperge 2011), Gé Bartels van Scelta Mushrooms (Limburg Export Award 2010), Marc Derix van Echte Bakker Derix (Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2010), Frank Swinkels van Aspergekwekerij Frank Swinkels (Rabobank-publieksprijs Venrayse Ondernemersprijzen 2011) en Roger Lenders van Lenders bv (Rabobank–publieksprijs Peel en Maas 2010).

De ondernemers vertellen in het programma over het winnen van de prijs en hoe het nu met ze gaat.

Of registreer je om te kunnen reageren.