Home

Nieuws 285 x bekeken

Zoon Van Drie overvallen

Kamerik – Eén van de zonen van kalverhandelaar Jan van Drie is in de nacht van zaterdag op zondag in eigen huis gegijzeld met zijn gezin. Dit heeft de politie bevestigd tegenover RTV Utrecht.

Twee gewapende mannen drongen de woning rond elf uur ’s avonds binnen en bedreigden de oppas en twee van de kinderen. Een meisje van vier lag toen boven te slapen. De inbrekers sloten de drie andere mensen op in de kelder. Toen even later de vader van het gezin en zijn vriendin thuiskwamen, werden ook die vastgebonden in de kelder.

De daders hebben de boerderij ruim twee uur doorzocht en een nog onbekend geldbedrag meegenomen. Toen het vierjarige meisje ’s ochtends wakker werd en de rest van het gezin niet kon vinden, ging ze naar de buurman, die de politie waarschuwde.

Niemand van de slachtoffers raakte gewond. De politie heeft nog geen idee in welke richting de daders gezocht moeten worden. Het enige dat van de overvallers bekend is dat het twee mannen betrof met een licht getinte huidskleur.

Of registreer je om te kunnen reageren.