Home

Nieuws

Westland: één bestemmingsplan voor glastuinbouw

Naaldwijk - De gemeente Westland heeft een nieuw bestemmingsplan gemaakt voor het gehele glastuinbouwgebied.

Het plan vervangt 65 bestemmingsplannen die vooral door voormalige gemeenten zijn opgesteld. Het plan is een weergave van de huidige situatie en kent geen aanpassingen.

Het plan ligt ter inzage van 15 april tot en met 26 mei. Het terug gaan naar één bestemmingsplan kan nieuwe wijzigingen in de toekomst wel sterk verbeteren, aldus een woordvoerder van de gemeente. De gemeente roept ondernemers in het gebied op goed te onderzoeken of de actuele situatie goed in het plan wordt weergegeven. Het kan zo zijn dat eigenaren in het verleden rechten of ontheffingen hebben gekregen die niet bij de gemeente Westland bekend zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.