Home

Nieuws 182 x bekeken

Uitzonderlijke Pasen op Keukenhof

Lisse - Keukenhof heeft in het paasweekend ruim 100.000 bezoekers getrokken.

Volgens algemeen directeur Piet de Vries is 2011 waarschijnlijk één van de beste paasdagen uit de geschiedenis van Keukenhof. "De combinatie van het uitzonderlijk mooie weer, het park in volle bloei en het thema heeft er voor gezorgd dat we zeer tevreden mogen zijn over het groot aantal gasten." Dit aantal gasten heeft Keukenhof in lange tijd tijdens de paasdagen niet gehad

Er was veel belangstelling van Nederlandse gezinnen, Duitse gasten en opvallend veel Aziaten waaronder Chinezen.

Keukenhof hanteert dit jaar het thema 'Duitsland, Land van Dichters en Denkers'. "Onze oosterburen waren altijd al een uiterst belangrijke doelgroep, maar het blijkt dat zij extra worden getrokken door de manier waarop wij dit jaar aandacht aan hun cultuur hebben besteed," zegt PR-manager Annemarie Gerards.

Keukenhof is nog geopend tot en met 20 mei.

agd.media

Of registreer je om te kunnen reageren.