Home

Nieuws

Studenten leren flirten op de koe

Dronten – Wanneer agrarische studenten aan het werk gaan, hebben ze vaak niet de tijd meer om een vrouw te zoeken. Het is voor hen dus essentieel nog in de studententijd een vrouw aan de haak te slaan.

Studenten van de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten volgden daarom onlangs een spoedcursus flirten. Gelukkig bleken vrouwen net koeien.

De cursus is een initiatief van de studentenvereniging USRA. Boeren zijn volgens de vereniging niet alleen maar lomp, maar vaak ook lief. Alleen: hoe breng je dat over? Ze nodigden Esther Popelier van The Flirt Company in Rotterdam uit in de Studentensociëteit om de meest sussesvolle flirttactieken te leren.

De tijd dat je met ”brommers kiek’n” wegkwam is volgens Popelier voorbij. Een vrouw zal anno 2011 ook niet zomaar zwijmelen bij een goed geplaatste openingszin. De vrouw wil aandacht, aldus Popelier, en de flirter in kwestie moet bereid zijn tijd te investeren.

In een uitzending van SBS-programma Hart van Nederland legt Popelier uit dat vrouwen in de omgang eigenlijk net koeien zijn. ”De boeren weten precies hoe je een koe moet benaderen. Nooit van achteren via de dode hoek naast de koe opduiken. Je bouwt het langzaam op. Dat gaat met vrouwen precies zo.”

Of registreer je om te kunnen reageren.