Home

Nieuws 801 x bekeken

Lely ook in hakselaars

Lely gaat ook de getrokken hakselaars van Mengele onder eigen merknaam verkopen. Voor Nederland is de markt voor deze machines minimaal.

De getrokken Lely-grashakselaars hebben een pickup van 1,80 meter breed en dragen de naam Lely Storm. In de Profi-uitvoering zijn de machines uitgerust met een elektronische metaaldetector. De stickers en kleur zijn nieuw maar in feite is de Lely Storm een product van Mengele Agrartechnik AG, net zoals de opraapwagens. Dat Lely naast de Tigo-opraapwagens ook andere Mengele-machines in eigen kleuren op de markt zou gaan brengen stond al sinds de overname min of meer vast. Het brengt de fabrikant weer een stap dichter bij een sluitend programma van machines voor de ruwvoederwinning.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.