Home

Nieuws

Landmarkt werkt aan tweede vestiging in Apeldoorn

Apeldoorn - Landmarkt wil na een vestiging in Amsterdam ook een filiaal openen in Apeldoorn.

Dat bevestigt een woordvoerder nadat regionaal dagblad De Stentor schreef over verregaande plannen. De woordvoerder wijst er wel op dat pas een beslissing wordt genomen als de eerste vestiging in Amsterdam een succes blijkt.

Landmarkt is een crossover van een overdekte boerenmarkt en een supermarkt. De markt zou worden gevestigd in de oude Nettenfabriek niet ver van het spoor. De gemeente weet van de plannen en heeft al overleg gevoerd met de Bedrijvenkring Apeldoorn en de Federatie van Apeldoornse Ondernemers.

Mogelijk obstakel is de maandag- en zaterdagmarkt, die door de komst forse concurrentie kan verwachten. Initiatiefnemer van Landmarkt is Harm Jan van Dijk, die zelf uit de omgeving komt.

Of registreer je om te kunnen reageren.