Home

Nieuws 216 x bekeken 1 reactie

LTO en ZLTO vissen in zelfde vijver naar directeur

Den Haag - LTO Nederland en de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie vissen in dezelfde vijver naar een nieuwe algemeen directeur.

ZLTO werft sinds afgelopen weekeinde naar kandidaten, terwijl LTO Nederland deze week met de werving begint. ZLTO zoekt naar "een bruggenbouwer die politiek bewust is en sterk in het aangaan van relaties".

LTO Nederland zoekt een algemeen directeur die de verbinding kan maken tussen de primaire sector en de agribusiness.

Eén reactie

  • no-profile-image

    LTO had een goede ondernemende bruggenbouwer. Die kreeg in een half jaar tijd de alle neuzen in de zelfde richting. Het gonsde door de hele organisatie. Ze was echter iets te ondernemend en kritisch op de directie, en dat mag niet....

Of registreer je om te kunnen reageren.