Home

Nieuws 358 x bekeken 2 reacties

Koppejan: CDA in diepe crisis

Den Haag - Het CDA bevindt zich in een diepe crisis, stelt CDA-Tweede Kamerlid Ad Koppejan zaterdag in een interview in Trouw. "Het is vijf voor twaalf voor het CDA.''

"Het CDA zit in een diepe crisis. De PVV groeit maar door en het CDA wordt alleen maar kleiner. Dat kunnen we onszelf verwijten. We hebben geen eigen verhaal, geen eigen gezicht, geen visie op de toekomst. Te veel op de macht gericht. We waren een VVD-light, zoals CDA-rapporteur Frissen verklaarde'', zegt Koppejan in Trouw.

Koppejan was samen met Kathleen Ferrier een van de grootste tegenstanders binnen de CDA-fractie tegen samenwerking met de PVV van Geert Wilders. Koppejan en Ferrier waren de 'dissidente' Kamerleden die op het partijcongres tegen het minderheidskabinet met de VVD en de gedoogsteun van de PVV stemden, maar zich wel aansloten bij de meerderheid.


Laatste reacties

  • no-profile-image

    CDA-politiek? Je weet nooit, maar dan ook nooit wat je er aan hebt,vandaar dus!!

  • no-profile-image

    Komt ie daar nu al achter????????????? Het CDA is de meest corrupte politieke organisatie in ons land en kan niet genoeg de kop worden ingedrukt. Samen met Interpolis, LTO, NCB en noem nog maar meer van die corrupte organisaties op proberen ze toch nog heerschappij uit te voeren. Walgelijk. Bovendien.... Elke vermenging van geloof en politiek is walgelijk. De meeste oorlogen komen door het geloof. Opknoeien hiermee.

Of registreer je om te kunnen reageren.