Home

Nieuws 425 x bekeken

Intrekken maatregelen Aviaire Influenza Schore

Maandagmorgen 18 april om 8.00 uur vervallen de maatregelen in verband met AI in het beperkingsgebied rond Schore, provincie Zeeland.

In verband met de uitbraak van laagpathogene Aviaire Influenza op een bedrijf in Schore is op 25 maart 2011 een beperkingsgebied ingesteld. Binnen dit gebied zijn maatregelen genomen. Er zijn sinds 25 maart geen nieuwe besmettingen met Aviaire Influenza geconstateerd. De maatregelen in het beperkingsgebied worden daarom per 18 april opgeheven.

Het besmet verklaarde bedrijf wordt nog niet vrijgegeven. Dit gebeurt 3 weken nadat de definitieve reiniging en ontsmetting heeft plaatsgevonden en daarvoor moet de ondernemer zelf een tijdstip vaststellen.

agd.media

Of registreer je om te kunnen reageren.