Home

Nieuws 181 x bekeken

'Definitief afzetplan clubrassen begin mei gereed'

Geldermalsen - Het definitieve afzetplan voor de clubrassen moet begin mei op tafel liggen.

De betrokken partijen moeten dan wel nog stemmen over het eindresultaat. Dat zegt Floor van Os, voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Inova Fruit. De partijen zaten afgelopen dinsdag opnieuw met elkaar om tafel om de details van de nieuw vorm te geven afzet-bv te bespreken.

Volgens Van Os is het conceptvoorstel in hoofdlijnen gereed, maar moeten er nog details uitgewerkt worden. Het zou met name gaan om de afspraken over de bekostigingsvorm en de mededingingsaspecten waar de nieuwe bv mee te maken krijgt.

"We proberen de NMa voor te zijn, daar winnen we nu advies over in", aldus Van Os, die verwacht dat er verder geen obstructies zullen zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.