Home

Nieuws 1 reactie

Calon weerspreekt kritiek

Marc Calon ontkent dat hij de problemen bij Dienst Regelingen zelf al eerder had kunnen voorzien.

Hij is sinds 2006 lid van de adviesraad van Dienst Regelingen. Om die reden is er twijfel aan zijn onafhankelijkheid als speciale adviseur over de dienst. In een interview met Boerderij dat woensdag verschijnt zegt Calon: “De adviesraad kijkt achteraf of dingen beter hadden gekund en heeft geen zware status. Nu geef ik juist direct advies aan de staatssecretaris.”

Calon heeft van Bleker de opdracht gekregen om advies uit te brengen over verbeteringen in de werkwijze van Dienst Regelingen. “Niet alleen de werkwijze en interne processen, maar ook de relatie met boeren, klantvriendelijkheid en de communicatie naar buiten.” Uiterlijk 1 juli moet zijn advies bij de staatssecretaris liggen, maar mogelijk worden al voor die datum aanpassingen in de werkwijze doorgevoerd bij Dienst Regelingen.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Calon gaat dus nu achteraf kijken naar zaken die vooraf door hemzelf zijn geadviseerd. Inderdaad, lekker onafhankelijk!

Of registreer je om te kunnen reageren.