Home

Nieuws 223 x bekeken

Bloemenbureau Holland stimuleert bloemenverkoop Moederdag

Leiden - Bloemenbureau Holland promoot bloemen als hét geschenk bij uitstek voor Moederdag. Dit gebeurt in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België, Spanje en Polen. Om de consument te bereiken wordt gebruik gemaakt van buitenreclame, radiospots, online en PR.

Moederdag valt in Spanje op 1 mei, in Nederland, België, Duitsland op zondag 8 mei, in Polen op donderdag 26 mei en in Frankrijk op zondag 29 mei. Dat Moederdag en bloemen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn is de boodschap die het Bloemenbureau uitdraagt. Via de bloemist in de genoemde landen wordt de campagne verder uitgezet. Het beschikbaar gestelde promotiemateriaal bestaat uit: posters, kortingsvouchers en een speciale kleurplaat. De bloemist kan het materiaal gratis downloaden via www.mymarketingshop.org. Vanaf maandag 2 mei tot zaterdag 7 mei rijdt ook de Bloemenman door het land in zijn opvallende bloemenbus. Iedere dag deelt hij bloemen uit aan moeders die het verdienen. Consumenten kunnen hun moeder opgeven via Facebook en de actiesite mooiwatbloemendoen.nl. De bloemenman is live te volgen op mooiwatbloemendoen.nl met gebruik van Google Maps en de GPS in zijn busje. Zo weet de consument of de bus vlakbij zijn of haar woonplaats is. De vertreksteden van de Bloemenbus zijn Utrecht (2 mei), Nijmegen (3 mei), Breda (4 mei), Delft (5 mei), Maastricht (6 mei) en Groningen (7 mei).

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.