Home

Nieuws

Bleker: Marc Calon als ’speciaal adviseur’

Den Haag – Met het oog op de ’noodzakelijke verbeteringen bij Dienst Regelingen’ heeft staatssecretaris Henk Bleker oud-gedeputeerde van Groningen en akkerbouwer Marc Calon benoemd als speciaal adviseur.

Dat schrijft Bleker in een kamerbrief. Calon gaat Bleker de komende twee maanden adviseren over verbeteringen op het gebied van de werkwijze en werkprocessen binnen DR om ’een zo goed mogelijke aansluiting bij de praktijk te realiseren.’

Verder moet Calon adviseren over verbeteringen in de relatie met de landbouwondernemers en verbeteringen op het gebied van communicatie naar landbouwondernemers, betrokken organisaties en media.

Marc Calon (1959) is momenteel voorzitter van de koepel van woningbouwcorporaties Aedes. Daarvoor onder meer gedeputeerde in de provincie Groningen voor de PvdA, voorzitter van de Groninger Maatschappij van landbouw en vice-voorzitter van de Noordelijke Land- en Tuinbouw Organisatie. Vanaf 2006 zit Calon in de adviesraad van Dienst Regelingen.Of registreer je om te kunnen reageren.