Home

Nieuws 187 x bekeken

Zwanenburg blijft NVV-voorzitter

De kans is groot dat Wyno Zwanenburg nog twee jaar aanblijft als NVV-voorzitter.

Hij zegt bereid te zijn er nog twee jaar als voorzitter bij aan te plakken. Voor zover hem bekend is het ook de wens van het dagelijks en landelijk bestuur dat hij aanblijft. Mocht Zwanenburg doorgaan als voorzitter, dan wil hij om gezondheids- en sociale redenen een aantal taken die hij nu uitvoert, bij leden leggen in het dagelijks of landelijk bestuur van de NVV zodat hij meer vrije tijd overhoudt.

Zijn termijn loopt in juni dit jaar af. Dan heeft hij driemaal drie jaar in het dagelijks bestuur gezeten, waarvan vijf jaar als voorzitter. Om aan te blijven in het bestuur moeten de statuten van de verening worden gewijzigd.

Sectretaris Jaco Geurts heeft samen met bestuurslid Theo Duteweerd de opdracht van het landelijk bestuur om met een voorstel te komen over het voorzitterschap van de NVV als de termijn van Zwanenburg afloopt. Geurts erkent dat er geen andere kandidaten zijn om de voorzittershamer van Zwanenburg over te nemen. Als op de algemene ledenvergadering geen bezwaren tegen het verlengen van het voorzitterschap van Zwanenburg komen, blijft hij dus aan, bevestigt Geurts.

Of registreer je om te kunnen reageren.