Home

Nieuws 195 x bekeken

Veilingtop België en Nederland week in India

Barendrecht – Nederlandse en Belgische bestuurders van groente- en fruitveilingen zijn gezamenlijk op studiereis naar India.

Volgens de Belgische veilingkoepel VBT bestaat de delegatie uit 39 personen van de afzetorganisaties uit beide landen. Het gaat om directieleden en voorzitters van besturen.

Het is een reguliere studietrip van de Vereniging van Directeuren van Tuinbouwveilingen (VDT). In 2009 bezocht het gezelschap Egypte, net als India een interessante markt voor de tuinbouw in Noordwest-Europa.

Volgens Ad Klaassen, secretaris van koepel DPA, bestaat het programma uit bezoeken aan en gesprekken met Indiase tuinbouwpartijen. Of op de gezamenlijke trip gesproken wordt over samenwerking, wil Klaassen niet zeggen.

Of registreer je om te kunnen reageren.