Home

Nieuws 1 reactie

Veiling machines loonbedrijf Van Bakel

Doetinchem - De machines van het Amerikaanse loonbedrijf van Willy van Bakel worden komende zaterdag bij opbod verkocht. Het is één van de grootste veilingen in de Amerikaanse staat Michigan, meldt veilinghuis Miedema.

Op de veilinglijst staan diverste trekkers, shovels, veewagens, auto’s, giertanks en grasmaaiers. Een andere lijst toont eveneens een breed scala aan landbouwmachines van het voormalige loonbedrijf Great Lakes Ag, het loonbedrijf van Willy van Bakel en Dick Maat in de Verenigde Staten.

Great Lakes Ag moest de trekkers en landbouwmachines inleveren. De rechter in de staat Indiana had eerder al de grootste schuldeiser van het loonbedrijf, PNCEF, in het gelijk gesteld. PNCEF had een claim ingediend van 3,12 miljoen euro.

PNCEF is eigenaar van bijna alle machines en had in 2007 een master lease-overeenkomst afgesloten met het loonbedrijf. Het gaat om tientallen machines waaronder veel MF-trekkers, maar ook machines van USA Equipment, het merk van de machinelijn van de familie Van Bakel.

Zie ook: Einde loonbedrijf Van Bakel; Bemiddelaar; Rabo leent melkveebedrijven Vrebahoff over

Eén reactie

  • no-profile-image

    bmpbrr

    vbp2HY mdxklqlmtvfn, [url=http://kznhhpxyquls.com/]kznhhpxyquls[/url], [link=http://wxuiovjrnvkl.com/]wxuiovjrnvkl[/link], http://tyugrpyghuqu.com/

Of registreer je om te kunnen reageren.