Home

Nieuws

Trekkeroptocht door hartje Amsterdam

Doetinchem - In een trekkeroptocht trekken boeren zaterdagochtend Amsterdam in.

Op deze manier openen de boeren het Platteland op Podium weekend. De route loopt dwars door de stad naar het Leidseplein en Paradiso. Een aantal tractoren, waaronder nieuwe én oldtimer-modellen, zijn op en rond het Leidseplein te bewonderen.

Platteland als Podium is een muziektheaterproject waarin het platteland, de relatie met de stad en het boerenbestaan centraal staan. Het zijn zowel moeilijkheden die men op het platteland tegenkomt als de schoonheid van het leven daar die de inspiratiebron vormen.

Het project is op 9 oktober 2010 gestart met een ontbijt voor 280 personen op een boerderij-locatie en eindigt in maart 2011.

Of registreer je om te kunnen reageren.