Home

Nieuws 3 reacties

Spoeddebat over megastallen

Den Haag - Er komt een spoeddebat over het vermeende gebrek aan bestuurlijke integriteit bij het verlenen van vergunningen voor megastallen.

Partij voor de Dieren kreeg dinsdag voldoende steun hiervoor. Aanleiding is de televisiereportage van Zembla van afgelopen zaterdag, waarin het beeld werd neergezet dat in Brabant tegen de zin van de bevolking steeds meer megastallen op het platteland verrijzen.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  was te verwachten en o zo voorspelbaar.
  Er worden enkele beschuldigingen zonder concreet en hard bewijs geuit en de PvdD krijgt de rest vd meute mee, bang als ze zijn de hype van het moment te missen.
  Zorg eerst voor een goed onderzoek naar en goede onderbouwing van de beschuldigingen, check dus eerst of ze waar zijn, alvorens er uitgebreid over te gaan praten! Onderzoek dan ook de motieven van degene die de beschuldigingen uit, of hij misschien niet nog een persoonlijk akkefietje te verrekenen heeft (zie Eindhovens Dagblad van vandaag).
  Maar nee hoor, de politiek doet het liever andersom: eerst praten en veroordelen, daarna onderzoeken en bewijzen.

 • no-profile-image

  Wij in Brabant willen helemaal GEEN megastallen, maar CDA, ZLTO, Interpolis en nog wat van die boerenclubs, duwen alles bij anderen door de strot. Dit zijn machtsorganen, dictatoriale instituten, die zo snel mogelijk het veld moeten ruimen. Brabant wil megastal VRIJ. Opgepleurd met die rotzooi.

 • no-profile-image

  Anti Jicht ik heb je gemist bij de demonstratie tegen megastallen bij het Provinciehuis in Den Bosch in de week voor de verkiezingen. Wij (Katja, Jan Warmenhuizen, Herkauwer en ikzelf) waren er wél, terwijl we niet eens in dat stinkende Brabant wonen!

Of registreer je om te kunnen reageren.