Home

Nieuws

Samenwerking voor verbetering groen onderwijs

Den Haag - LTO Nederland sluit samen met de AOC raad, de Nationale Coöperatieve Raad en de Groene Kennis Coöperatie een manifest over goed onderwijs voor een vitale land- en tuinbouw.

Met het manifest gaan de agro- en tuinbouwsectoren en het groene onderwijs samenwerken om het tekort aan goed opgeleide medewerkers op te lossen. Het aantal leerlingen in de primaire agrarische opleidingen is sterk afgenomen en steeds meer agrarische bedrijven hebben moeite om goed personeel te werven en te houden. Daarnaast is in het convenant aandacht voor het goed laten aansluiten van de opleidingen bij de vraag naar personeel in de markt.
Het manifest wordt op 24 maart ondertekend tijdens de LTO Onderwijsdag ondertekend.

Of registreer je om te kunnen reageren.