Home

Nieuws 4 reacties

Ouwehand: kippen zijn het slechtst af

Arnhem - Tweede Kamerlid Esther Ouwehand komt op voor alle dieren. Dat zei ze desgevraagd op een symposium over stalbranden in Arnhem.

“Of het nu gaat om één muis in een instelling voor dierproeven of duizenden varkens in de bio-industrie: ik kom voor ze op. Ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaalde diersoort”, zei het kamerlid desgevraagd. “Maar in Nederland zijn de kippen in de bio-industrie wel het slechtst af. Daar maak ik me de grootste zorgen over”, aldus Ouwehand.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  bezorgde lezer

  Ik maak me meer zorgen over Esther Ouwehand
  met deze uitspraken

 • no-profile-image

  kippekop

  zo te zien is het zelf een kip

 • no-profile-image

  Lult als een kip met een hele rare kop.

 • no-profile-image

  Wat een raar figuur die Ouwehand als ik haar zo bekijk en wat ze beweerd hebben de dieren voor haar ook niet echt een voorkeur. Daar lopen ze vlgs mij met een grote boog om heen

Of registreer je om te kunnen reageren.