Home

Nieuws

Onafhankelijk blad geeft burger beeld van de land- en tuinbouw

Amsterdam - Media Planet heeft in samenspraak met LTO Nederland, Plantum, het ministerie van landbouw en de Wageningen UR een bijlage Land en Tuinbouw uitgegeven. Het blad is deze week bij de 400.000 abonnees van de Telegraaf bezord.

In de onafhankelijke krant wordt de burger geïnformeerd over de land- en tuinbouw in Nederland. In de bijlage komen vele kopstukken uit de land- en tuinbouw aan het woord zoals Aalt Dijkhuizen, Albert Jan Maat, Cees Veerman en Ruud Huirne. De krant richt zich op een zakelijke manier op het economisch belang van de sector en de positie van de Nederlandse land- en tuinbouw in de wereld.

“De krant is onafhankelijk. We willen niet de bedrijven hiermee profileren, maar de boodschap van de sector”, zegt projectmanager Bart Gabriëls van Media Planet. Hij maakt ook voor andere sectoren, zoals de maritieme sector en de olie-en glassector soortgelijke bijlages waarin de positie van de sector wordt uitgelegd aan de burger.

Gabriëls is positief over de bijlage en verwacht dit later dit jaar een vervolg te geven. “Ook vanuit de land- en tuinbouw krijg ik positieve reacties.”

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.