Home

Nieuws 213 x bekeken

Nieuwe Verkoopvoorwaarden Boomkwekerij

Hillegom - Het bestuur boomkwekerijproducten van Anthos, de Koninklijke Handelsbond voor boomkwekerij- en bolproducten, heeft de door de Werkgroep Verkoopvoorwaarden voorgestelde wijzigingen goedgekeurd.

Als gevolg van veranderende wetgeving in verschillende landen en het feit dat in de loop der jaren handelsactiviteiten wijzigen is een groot aantal wijzigingen doorgevoerd. De juridische check heeft inmiddels ook plaatsgevonden.

Niet uitgesloten wordt dat voor bepaalde afzetlanden nog enkele aanvullende (betalings)-voorwaarden opgenomen gaan worden. Dit kan, op verzoek, in een later stadium nog ingevuld worden. Op dit moment worden de nieuwe verkoopvoorwaarden vertaald.

Naar verwachting ontvangen de leden van Anthos binnen enkele weken een uitnodiging voor een bijeenkomst waarin de nieuwe verkoopvoorwaarden gepresenteerd worden. Anthos heeft een jurist gevraagd om tijdens deze bijeenkomst uit te leggen hoe de verkoopvoorwaarden op de juiste wijze gebruikt dienen te worden.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.