Home

Nieuws

Collectief kiest voor Flowers Expo Moskou

Leiden - Bloemenbureau Holland heeft met ruim twintig kwekers, groothandelaren en exporteurs gesproken over de collectieve inzending naar Flowers Moskou en in meerderheid besloten dit jaar te kiezen voor de nieuwe beurs Flowers Expo die later dit jaar plaatsvindt.

Binnenkort start het Bloemenbureau de inschrijving voor de nieuwe sierteeltbeurs die naar verwachting zo’n 16.000 m2 zal beslaan. Op initiatief van het Bloemenbureau hebben de bedrijven afgelopen week een gezamenlijke afweging gemaakt naar aanleiding van de veranderingen rondom de bestaande beurs Flowers Moskou. De beursorganisatie heeft zich recent losgemaakt van Flowers Moskou en met Flowers Expo een nieuw concept voor een sierteelt brede vakbeurs gepresenteerd. In de afweging is met name gekeken naar de ambitie van de organisatie ten aanzien van de kwaliteit en kwantiteit van de te verwachten deelnemers en (vak)bezoekers. Tevens is gelet op de deelname van Russische en grote internationale bedrijven en organisaties; een sierteelt brede invulling van de beurs (dus naast bloemen en planten bijvoorbeeld ook bomen, bloembollen en kassenbouw) en tenslotte het perspectief op de lange termijn groeimogelijkheden van de beurs. Aan al deze eisen voldeed Flowers Expo het beste. De beslissing maakt de weg vrij om samen met de inmiddels bekende Russische en internationale deelnemers verder te bouwen aan een nieuwe professionele internationale sierteeltvakbeurs in Moskou.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.