Home

Nieuws

CRV breidt uit in Brazilië

Arnhem - CRV neemt het Braziliaanse bedrijf Central Bela Vista over. Met de overname breidt CRV haar marktaandeel in Brazilië uit naar 35 procent. De fokkerijorganisatie vermarkt in Brazilië nu jaarlijks 3,6 miljoen doses sperma.

Central Bela Vista vermarkt sperma van stieren van derden. De onderneming is gevestigd in Pardinho, in de staat São Paulo. De stallen liggen op 1.000 meter boven de zeespiegel. Dit creëert volgens CRV de ideale klimatologische omstandigheden voor het produceren van sperma van stieren van diverse rassen. De nieuwe naam van de organisatie wordt CRV Bela Vista. Gedurende de jaren is Brazilië uitgegroeid tot een zeer belangrijke markt voor CRV. In 1998 nam CRV de fokkerijorganisatie Lagoa da Serra over, nu bekend als CRV Lagoa. In 2009 verwierf CRV 50 procent van de aandelen in Sexing Technologies Brazil.

Of registreer je om te kunnen reageren.