Home

Nieuws 1 reactie

Bloembollencentrum komt met extranet

Hillegom - Het Internationaal Bloembollen Centrum (IBC) heeft zijn website uitgebreid met een extranet. Dit aparte gedeelte van de website is exclusief toegankelijk voor exporteurs, kwekers en veredelaars van bloembollen.

Via het extranet kan men meer te weten komen over de diverse IBC-activiteiten en de internationale promotiecampagnes vinden. Aan de hand van overzichtelijke tabbladen vindt men bijvoorbeeld informatie over bijvoorbeeld de trends, budgetten en resultaten. Het is tevens mogelijk om nader kennis te maken met de bestuur en de werknemers van het IBC.

Arie in t Veld

Eén reactie

 • no-profile-image

  met begroet :
  ik hoop van alle dienst success worden aan zo ik wil graag zegt
  als mogelijke zijn meer door de media en zo door de fillms meeste show make doen
  best agd.
  met veriendelijke groet

Of registreer je om te kunnen reageren.