Home

Nieuws 195 x bekeken

Acomo verdubbelt omzet door overnames

Amsterdam - Handelshuis in onder meer specerijen, noten en thee Amsterdam Commodities (Acomo) heeft zichzelf meer dan verdubbeld.

Overnames hebben de omzet, maar ook de winst flink gestuwd, zo bleek uit de donderdag nabeurs gepubliceerde jaarcijfers. Voor dit jaar verwacht het bedrijf dat alle onderdelen positieve groei zullen laten zien, maar Acomo specificeerde dit niet in een concrete verwachting.

De omzet kwam uit op 374,9 miljoen euro tegen 164,5 miljoen euro in 2009. Het bedrijfsresultaat bedroeg 29,7 miljoen euro, een meer dan verdubbeling van de 13,1 miljoen euro die in 2009 behaald werd. Onder de streep hield Acomo 15,5 miljoen euro over tegen 10,5 miljoen euro een jaar eerder.

Of registreer je om te kunnen reageren.