Home

Nieuws 434 x bekeken

Westfleisch gaat leveranciers portretteren op website

Münster - Westfleisch gaat zijn leveranciers presenteren op de website van het concern. Het motief daarvoor is volgens het Westfaalse vleesconcern, dat steeds meer consumenten willen weten waar het vlees dat ze kopen vandaan komt.

"Alleen maar zeggen in welke plaats het producerende bedrijf staat is voor de consumenten niet meer genoeg. Ze willen een gezicht zien en foto’s bij het product", licht directievoorzitter Helfried Giesen toe.

Een door Westfleisch ingehuurde fotograaf heeft inmiddels al 57 bedrijven en hun eigenaars op de plaat gezet voor het internetportret. Tegen het eind van het jaar is het aantal aangegroeid tot 1000, zo belooft het concern. Westfleisch is internationaal bekeken niet het eerste concern dat een dergelijk initiatief neemt, maar nog wel één van de weinige.

Of registreer je om te kunnen reageren.