Home

Nieuws

Weinig aanvragen sloopregeling stallen en kassen in Limburg

Maastricht – De provincie Limburg heeft tot nu toe zes aanvragen gekregen voor de sloopregeling van varkens- en pluimveestallen. Dat meldt de provincie. ”We hebben wel veel telefoontjes gehad over de regeling, maar dit heeft nog niet tot veel aanvragen geleid”, aldus een woordvoerder van de provincie.

Limburg verwacht ongeveer 150 aanvragen voor de sloopregeling voor stallen te krijgen. ”De regeling is nog open tot 31 maart. In het verleden zagen we vaak dat er tegen het einde van de openstelling veel aanvragen binnen komen”, aldus de woordvoerder.

Voor de sloopregeling voor tuinbouwkassen kreeg de provincie in de eerste twee weken van openstelling vier aanvragen binnen. ”Hier verwachten we in totaal veertig aanvragen te krijgen”, aldus de provincie. Limburg heeft voor beide regelingen een miljoen euro subsidie beschikbaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.