Home

Nieuws 201 x bekeken 1 reactie

Vogelbescherming fluit kabinet terug

Den Haag - Vogelbescherming Nederland levert woensdag 56.000 steunbetuigingen aan een actie tegen het natuurbeleid van het kabinet-Rutte af in Den Haag.

De natuurclub maakt zich zorgen over de regeringsplannen voor de natuur en de vogels.

De vereniging vroeg iedereen de afgelopen maanden een nieuwjaarsboodschap te sturen onder het motto: Fluit dit kabinet terug! Geef de vogels en natuur een toekomst.

De vereniging is bezorgd, omdat de natuur naar haar mening wordt gekortwiekt en vogels daarvan de dupe worden. Vogelbescherming Nederland zegt dat er meer ganzen doodgeschoten gaan worden, dat de 'ontvogeling' op het platteland doorgaat en dat trekvogels verhongeren.

De bedoeling is dat staatssecretaris Henk Bleker de boodschappen in ontvangst neemt.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Het is een gegeven feit dat de Ned. politiek al jaren, onder aanvoering van het corrupte CDA, aan de leiband loopt van jagers, DE NATUURCRIMINLENEN in ons land. Zelfs Prins Pils maakt zich hieraan schuldig. Hij wil blijkbaar de traditie van opa voortzetten. Het wordt de hoogste tijd dat er een herziening van de FF-wet komt. Het CDA heeft deze wet aangepast aan een paar dierendoodschieters uit de kamer. Dit werk van de VB is geweldig. En laat de PVV, die zegt anti-jacht te zijn, hier maar eens het voortouw nemen. Onder het motto: "eigen dieren eerst". Leve een jachtvrij Nederland.

Of registreer je om te kunnen reageren.