Home

Nieuws 7 reacties

Stieren gedood door grote brand in Kessel

Kessel - Door een grote brand in een boerderij aan de Oyen in Kessel (Limburg) zijn in de nacht van zaterdag op zondag 140 stieren om het leven gekomen. Nog eens 60 stieren waren door de brand dermate gewond geraakt dat ze moesten worden afgemaakt. Dat maakte de brandweer bekend.

De brand in de stierenstal brak vlak na middernacht uit. De brandweer bestreed het vuur met groot materieel en had de brand na een half uur onder controle.

De korte en felle brand is vermoedelijk door kortsluiting veroorzaakt. Niemand raakte gewond.

Bij de brand is asbest vrijgekomen. Die kwam in de omgeving van de schuur neer en wordt de komende dagen door een gespecialiseerd bedrijf opgeruimd.


Laatste reacties

 • no-profile-image

  200 stieren op elkaar gefrot. Waar hebben we het over. Schande.

 • no-profile-image

  Ojee milieudefensie is weer bezig, vorige week de rabobank, en nu dit weer. Volkert verzint weer heel wat plannetjes vanuit de gevangenis, drama met die kl......... nog een jaartje en de held voor anti-jacht, katja, enz loopt weer vrij rond in nederland.
  Katja heeft graanboer ook al met de dood bedreigt, bah wat een walgelijke lui.

 • no-profile-image

  Graanboer blijkt idd een dom boerke. Ik heb niets met ene Volkert. Het feit alleen al dat U mij daarmee vergelijkt, zegt erg veel over u. maar ja, boerkes mogen veel zeggen in dit forum. Ze leven uiteindelijk van subsidie van de burger. Dus: van subsidie naar aow, dat is jouw perspectief, daarom ben je dus eigenlijk gewoon een dief!!

 • no-profile-image

  Uhhhh? Met de dood bedreigd??? Door mij??? Man ik dien vanavond nog een aanklacht tegen jou in en sommeer Wegener om jouw identiteit bekend te maken. Want dit pik ik niet. De Vereniging Milieudefensie is een keurige buitenparlementaire organisatie die zich vér van onrechtmatig handelen houdt. En hoe kom je erbij dat een lafhartige moordenaar de vriend zou zijn van Anti Jacht en mij? Weet jij wat ik denk mannetje? Ik denk dat jij de zoveelste stomme actie van Rowdy Jetze Plantema ben. Nou dan mag je de borst gaan bevochtigen, want die heeft al twee ton boete wegens smaad en laster moeten dokken. Want wij laten zulke vuilspuiterij nooit onbestraft! Het is maar dat je het weet. (ps. Je hoeft verder helemaal niets te doen: de lastgeving van het OM valt vanzelf op jouw deurmat!)

 • no-profile-image

  Anti Jacht, de zoveelste brand 'door kortsluiting' in korte tijd. Geloof jij het nog? We weten inmiddels wel hoe dat zit met stallenbranden versus verzekeringsfraude. Maar het ziet er langzaamaan uit alsof het een mega-corebussiness in agriland is geworden. Ach ja: voor geld doen sommige mensen werkelijk alles!

 • no-profile-image

  ik denk dat er weer een stelletje milieuactivisten bezig zijn want zoveel branden in zon korte tijd valt wel erg op.

 • no-profile-image

  Gekke Henkie luister goed: Geen milieuactivist zal dieren levend in brand zetten. Het is al erg genoeg dat criminele lafaards van het Dierenbevrijdingsfront pelsdieren los laten in de natuur. Maar dat schorem is ook geen dierenvriend maar bedrijft terreur. Die stallenbranden worden allemaal door de technische recherche onderzocht en komen door kortsluiting. Maar al die installaties moeten een KEMAKEUR hebben en regelmatige controle krijgen. En dus heb ik een zwarte mededeling voor je. Het gros van die branden wordt veroorzaakt door boeren die het financiële water tot aan de neusgaten staat. De volgende stap zou het henneptouw aan de hanenbalken zijn. Maar daarvoor zijn die lui nou weer te laf. Wat dat betreft verschillen ze dus niet van die DBF-gestoorden.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.