Home

Nieuws 444 x bekeken

Spel moet kloof tussen burger en boer dichten

Dronten – Acht studenten van de CAH Dronten vinden dat de burger te ver van de boer staat. Om deze kloof te verkleinen hebben de studenten een spel ontwikkeld om mensen weer kennis te te laten maken met de agrarische wereld.

De studenten agrarisch ondernemerschap hebben daarom het studentenbedrijf Farmfeeling opgericht. Daarmee hebben ze een bordspel ontwikkeld om via een leuke, gezellige manier toch nog iets te leren over wat er in de agrarische wereld allemaal gebeurt. ”Onder het motto ”Wees stoer word boer” dagen wij de mensen uit om het spel Farmfeeling te spelen om in de huid van de boer te kruipen en daarmee op een leuke spelende wijze iets te leren over de agrarische wereld”, aldus de studenten.

Iedere speler krijgt aan het begin van het spel een doel uitgereikt en moet deze in de loop van het spel proberen te bereiken. Wie als eerste het doel bereikt is de winnaar van het spel.

Of registreer je om te kunnen reageren.