Home

Nieuws 212 x bekeken

Slot Boer zoekt vrouw trekt ruim 5,1 miljoen

Amsterdam - De laatste uitzending van de succesvolle tv-serie Boer zoekt vrouw hield zondag 5.177.000 kijkers aan de buis gekluisterd. Het eerdere record van ruim 5,2 miljoen kijkers werd hiermee niet gehaald, maar de datingshow was wel weer verreweg het best bekeken programma.

Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek (SKO) die maandag werden gepubliceerd.

Zondag was de ontknoping van het programma. De zoekende boeren kwamen bij presentatrice Yvon Jaspers langs om te vertellen hoe het met ze is vergaan op hun zoektocht naar de ware.

Het Journaal van acht uur kwam zondag met ruim 3,9 miljoen kijkers op de tweede plaats op de lijst van de 25 best bekeken tv-programma’s. Studio Sport Eredivisie kwam op de derde plaats met ruim 3,3 miljoen kijkers.

Of registreer je om te kunnen reageren.