Home

Nieuws 172 x bekeken 3 reacties

'Problemen Natura 2000 dit jaar voorbij'

Ommen - Problemen als gevolg van de beschermde status van Natura 2000-gebieden zijn nog dit jaar voorbij. Dat belooft staatssecretaris Henk Bleker.

Regionaal dagblad De Stentor tekende tijdens een bezoek van de staatssecretaris aan Ommen uit de mond van Henk Bleker op dat hij zorgt dat ''in 2011 het probleem van Natura 2000 is opgelost. ''Wij gaan dit jaar het programma aanpak stikstof maken, waardoor kleine uitbreidingen van agrarische ondernemingen mogelijk moeten worden'', aldus Bleker.Laatste reacties

 • no-profile-image

  Winsemius , van de week op tv . koeien in de wei is eigenlijk geen natuur , met andere woorden weg met de boeren en hun koeien in de wei.
  Maar dan het hypocriete van deze man wel heideschapen wel Schotse koeien, wel koningspaarden, in de nagemaakte natuur.
  Natuur is met je poten er van af blijven, en niet inrichten .
  Hiermee laat zakke vuller Winsemius zijn ware gezicht zien.

 • no-profile-image

  Helemaal naast het toilet gepiest Hamstra. Pieter was 'een beetje dom' met zijn gekke verhaal over buizerds die op paaltjes langs de snelweg zitten te wachten op langstrekkende muizen, omdat die de weg niet kunnen oversteken ( want iedere boer weet dat er op die hoge zandige bermen juist concentraties veldmuizen leven en Buizerds,Torenvalken, Uilen en Vossen weten dat ook), maar veel idioter was de rol die Cees Veerman speelde. Ik ken die pastinakentrekker al heel lang en steek er mijn hand voor in de vette overbemestte Goudswaardse klei dat Veerman geen reet om de natuur geeft als hij daar niet vét geld aan kan verdienen. En daarmee had ik dat item dus wel helemaal bekenen en ben maar wat gaan zappen. Want op onzinverhalen over de EHS en leugens over natuurbehoud zitten we hier in de Ronde Venen niet te wachten.

 • no-profile-image

  Boeiend toch hoe een ponyfokker uit Vlagtwedde lak en schijt heeft aan Europese bindende N2000 afspraken. Een eeuw geleden teelde men Boekweit op de bunders die Bleker thans met zijn eigen urine vruchtbaar houd, maar na die teelt brandde men destijds alles af. Dat gaat binnen 2 weken gelukkig ook met het CDA gebeuren.

Of registreer je om te kunnen reageren.