Home

Nieuws 328 x bekeken

Overname Quaron

Rotterdam - Het bedrijf Univar dat wereldwijd enzymen en vitaminen maakt voor onder meer de agrarische sector heeft het in Nederland gevestigde chemische bedrijf Quaron per 1 januari 2011 overgenomen.

Quaron produceert onder meer zuren en mineralenmengsels voor de varkens-, pluimvee- en melkveehouderij.

Univar is een van de grootste chemieconcerns ter wereld. De afdeling Feed binnen deze organisatie vormt ongeveer zo'n tien procent van het totale assortiment. Univar wil haar marktaandeel in het agrarische segment de komende jaren vergroten. “In Noord-Amerika is Univar marktleider op het gebied van chemische producten,” zegt Andries Haveman (50) business unit manager Feed. “In Noord-Europa hebben we een groot segment van de markt. We zijn van plan om ons marktaandeel te vergroten. Zo gaan we op het gebied van voerconservering varkenshouders rechtstreeks benaderen met onze producten de komende jaren.”

Of registreer je om te kunnen reageren.