Home

Nieuws

Lijst geregistreerde handelsbedrijven Rusland

Hillegom – Anthos, de Koninklijke Handelsbond voor Boomkwekerij- en Bolproducten meldt, dat handelsbedrijven die plantaardige producten naar de Russische Federatie willen exporteren geregistreerd dienen te zijn als exporteur op Rusland.

De VWA (voorheen PD) verstrekt deze lijst aan Rusland en op basis daarvan geeft de Russische PD invoervergunningen af die opgesteld zijn op naam van de exporteur. Met Rusland is afgesproken dat de lijst twee keer per jaar (1 maart en 1 oktober) wordt geactualiseerd. Anthos is verantwoordelijk gesteld voor het bijhouden van deze lijst voor handelsbedrijven in bloembollen en boomkwekerijproducten. De lijst van geregistreerde bedrijven zal nu worden geactualiseerd en door de VWA op 1 maart aan haar Russische collega’s wordt toegestuurd. Indien bedrijven op die lijst wensen te worden opgenomen moet zo spoedig mogelijk, doch in elk geval voor 15 februari dit bij het secretariaat van Anthos kenbaar maken. Om verwarring te voorkomen hebben de bedrijven die al op de lijst vermeld staan daarvan inmiddels een bevestiging ontvangen.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.