Home

Nieuws 198 x bekeken

It’s Alive campagne nog weinig effect bij HBO’er

Zoetermeer - De arbeidscampagne It’s Alive van de Nederlandse tuinbouw leidt bij vmbo-leerlingen tot een toenemende interesse in de tuinbouw, maar HBO’ers vertalen dit nog niet naar de eigen loopbaan.

Dat blijkt uit een onderzoek dat in november is uitgevoerd onder de doelgroep van de campagne. De campagne is in april vorig jaar gestart en moet jongeren interesseren voor een carri1ère in de tuinbouw. De campagne werd in het voor- en najaar op tv getoond en heeft bijgedragen aan een positiever imago van de tuinbouw. Het beeld van werken in de tuinbouw is minder negatief.
De campagne vestigt de aandacht op onderwerpen waarvan jongeren niet weten dat ze bij tuinbouw horen, zoals energie, gezondheid en innovatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.