Home

Nieuws

Innovation Award gaat net aan Nederland voorbij

Berlijn – Nederland heeft in Berlijn opnieuw net naast de eerste plaats als beste innovatie gegrepen.

De amandelpaddenstoel van Prime Champ Sales belandde op een derde plaats.

Daarmee eindigde de bijzondere paddenstoel net achter de ’limoenkaviaar’ uit Australië en Jamie Oliver’s ’Grow your own product’.

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn kregen bezoekers de gelegenheid om op hun favoriete innovatie te stemmen. De Limeburst Limefinger van het gelijknamige bedrijf uit Australië viel daarbij het meest in de smaak.

In 2010 haalde Nederland ook net geen eerste plaats. Toen kreeg HZPC een tweede prijs voor de smaakaardappelenlijn Pommonde. In 2009 pakte Enza Zaden wél een eerste prijs met de zoete groene paprika Sweetgreen.

Of registreer je om te kunnen reageren.