Home

Nieuws 200 x bekeken

Hermans: speerpunten Greenport liggen niet vast

Den Haag – Loek Hermans, voor van Greenport Holland verwacht dat de speerpunten van de lobby-organisatie nog vorm moet krijgen. Greenport Holland is een belangenorganisatie namens de tuinbouw en gesprekspartner van de overheid voor ruimtelijke ordening, internationalisering, duurzaamheid en kennis.

Hermans sluit niet uit dat daar thema’s bijkomen.

Bij MKB-Nederland sprak Hermans veel over economische onderwerpen en mededinging, zoals inkoopmacht. ”Ik heb nog geen oordeel of het het probleem van inkoopmacht ook speelt voor de tuinbouw, maar ik denk dat zal moeten blijken wat de speerpunten zijn van Greenport Holland.”

In Greenport Holland zullen naast branche-organisaties in de tuinbouw ook ondernemers zitting nemen, is de verwachting.

Of registreer je om te kunnen reageren.