Home

Nieuws 175 x bekeken 1 reactie

Gevolgen klimaatverandering voor veel Duitse boeren merkbaar

Oldenburg – Ruim 60 procent van de boeren in de regio Oldenburg-Bremen in het noordwesten van Duitsland is van mening dat zij de gevolgen van de klimaatverandering kunnen merken.

Dat is de uitkomst van een onderzoek dat is uitgevoerd door de universiteit van Oldenburg.

De boeren zien de bedoelde gevolgen in hogere mate dan ondernemers in andere bedrijfstakken. 30 procent van de ondervraagden in het bedrijfsleven meent dat het veranderde klimaat van betekenis is voor het succes van de onderneming. Behalve agrariërs kennen ook ondernemers in de horeca, de bouw en de vastgoedmakelaardij bovengemiddeld veel invloed aan de klimaatverandering toe.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Prachtig dat we de universiteit nu heeft uitgezocht, dat de klimaat veranderin van invloed is op het succes van alle bedrijfstakken die min of meer van het weer afhankelijk zijn en dat de andere ondernemingen hiervan geen invloed ondervinden.
    Wisten boeren en recreatie indernemers dit nog niet?

Of registreer je om te kunnen reageren.