Home

Nieuws 265 x bekeken 3 reacties

Geitenhouder Frank was vroeger zelf vegetariër

Doetinchem – Geitenhouder Frank, één van de publiekstrekkers uit Boer zoekt Vrouw, was vroeger zelf vegetariër. Dat zegt zijn moeder in een gesprek met weekblad Boerderij.

Boer Frank kwam in opspraak na een felle discussie met Berber, één van de drie vrouwen die bij hem op de boerderij logeerden. Zij bleek vegetariër. Frank las haar vervolgens de les over haar keuze die in zijn ogen gebaseerd was op een verkeerde beeldvorming van de veehouderij. Maar Frank blijkt zelf ook een tijd geen vlees te hebben gegeten. ”Dat was in zijn puberteit”, aldus zijn moeder. ”Elke puber heeft wel zo’n periode, hij dus ook. Hij heeft dan ook helemaal niets tegen vegetariërs. Hij staat juist erg open voor de opvattingen van anderen, al mag hij zelf tegenwoordig graag een lekker stukje vlees eten.”

Lees meer op de website van Boerderij.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    waardevolle informatie hebben jullie niets anders.

  • no-profile-image

    lijkt wel een gewoon mens.

  • no-profile-image

    Boer zoekt kipkluifjes!

Of registreer je om te kunnen reageren.